You are currently viewing SotePeda 24/7 – Monelle mielenkiintoista!

SotePeda 24/7 – Monelle mielenkiintoista!

Hyvät korkeakoulujen opettajat ja opiskelijat, ammatissa jo toimivat sote-ammattilaiset ja -organisaatiot sekä muut aiheesta kiinnostuneet

SotePeda 24/7 -hanke alkoi keväällä 2018. Tekemisen tavoitteena on muun muassa määritellä digi-sote -osaaminen, luoda eettinen toimintamalli soten digimaailmaan​ sekä rakentaa joustava, digitaalinen LivingLab-oppimisympäristö. Hankkeeseen osallistuu 24 suomalaista korkeakoulua, joiden lisäksi mukana on myös laaja sote-alan yhteistyöverkosto.

Kuluvan syksyn työlistalla isoina asioina hankkeen tutkimus- ja kehittämistyötä varten ovat käytännöllisen toimintasuunnitelman laatiminen, tutkimus- ja julkaisusuunnitelman kirjoittaminen sekä viestintäsuunnitelman tarkentaminen. Myös digitaalisen digitaalisen markkinoinnin trendit oppimisympäristön rakentaminen ja eettisen toimintamallin kehittäminen ovat työn alla.

Hanketoimijat osallistuvat lisäksi tapahtumiin sekä järjestävät tilaisuuksia ja työpajoja jo täyttä häkää.  

Syyskuun Dare to Learn -tapahtumasta Helsingin Kaapelitehtaalta uskallusta sote-alan oppimisen ja opetuksen uudistamiseen.

Pätevä ja osuva viestintä helpottaa määrätietoista, uutta luovaa tekemistä SotePedassa

Tulossa on esimerkiksi tietoa ja osaamista, verkostoja ja kontakteja sekä innostusta ja tilaisuuksia hankkeen tekemiseen ja aikaansaannoksiin liittyen.

Nettisivujen sotepeda247.fi lisäksi löydät meidät
Twitteristä @sotepeda247 #sotepeda247
Facebookista @SotePeda 247

Hankkeen rahoittajana toimii Opetus- ja kulttuuriministeriö ja hanke kestää vuoden 2020 loppuun saakka.